Gratis fragt på alle ordre over 5000,- kr.

Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående betingelser gælder alle ordrer og leverancer udført og formidlet af Total Maskiner A/S via webshoppen www.totalmaskiner.dk, medmindre der foreligger anden skriftlig aftale med køber. Webshoppen www.totalmaskiner.dk drives af ProTruck A/S, CVR-nr. 33 96 80 35, Jernaldervej 100, 8300 Odder.

1. Bestilling og accept

En bestilling på www.totalmaskiner.dk sker først og fremmest ved, at køber trykker på knappen ”Tilføj til bestilling” ved de ønskede varer. For at se indholdet af kurven, trykkes på kurve-ikonet i øverste venstre hjørne. Derfra trykker du ”Gå til betaling”, hvor du samtidig godkender vores handelsbetingelser. Herefter skal du indtaste dine oplysninger. Her indtastes navn, adresse, post.nr., by, e-mail og telefonnummer. Hvis køber er erhvervsdrivende, tilføjes også firmanavn og CVR-nummer. På samme side vælges betalingsmiddel og leveringsmetode. Hvis køber er erhvervsdrivende, er det en forudsætning, at køber angiver et gyldigt CVR-nr. ved bestilling.

Til sidst trykker du ”Bekræft køb”, og din bestilling er dermed afgivet. Når du trykker ”Bekræft køb” i betalingsvinduet, er du dermed forpligtet til at betale, og din ordre er lagt med betalingsforpligtelse.

Efter bestilling på webshoppen fremsender Total Maskiner A/S en ordrebekræftelse.

 

 2. Salgspriser

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK), og er angivet både eksklusive og inklusive moms samt eksklusive leveringsomkostninger.

 

 3. Leveringsforbehold, mv.

Totalmaskiner er ikke ansvarlig for force majeure. I tilfælde af leveringsforsinkelser bestræber Total Maskiner A/S sig på at orientere køber om den forlængede leveringstid pr. mail. 

 

 4. Levering

Total Maskiner A/S leverer kun varer inden for Danmark. Leveringstiden for din ordre er normalt 2-7 hverdage. Total Maskiner A/S afsender ordre fast mandag og torsdag hver uge. Ved bestilling på en af disse ugedage inden kl. 10.00 bliver varen sendt samme dag. Ved bestilling i weekend og helligdage sendes varen afsted første afhentningsdag.

Forventet leveringstidspunkt vil fremgå i forbindelse med købers bestilling og på ordrebekræftelsen.

Opgivne leveringstider er regnet fra det tidspunkt, hvor ordren er modtaget, og samtlige oplysninger, der er nødvendige for leverancens gennemførelse, er kommet til Total Maskiner A/S’ kundskab. Total Maskiner A/S leverer kun inden for Danmark (ekskl. Færøerne og Grønland). Levering sker til den opgivne leveringsadresse, og leveringsmåden fremgår af ordrebekræftelsen. Total Maskiner A/S bærer risikoen for det solgte, indtil den er overgivet til køber.  For tab, som måtte følge af leveringsforsinkelser, påtager Total Maskiner A/S sig intet ansvar, medmindre dette følger af ufravigelig dansk lovgivning.

Ved enhver ordre er køber forpligtet til at betale leveringsomkostningerne, medmindre andet fremgår af aftalen og ordrebekræftelsen.

Total Maskiner A/S leverer med Danske fragtmænd. Prisen for levering er mellem 75 - 750 kr. Der er gratis fragt ved køb over 5.000 kr.  Der er også mulighed for gratis afhentning i vores butik i Odder.

Det er en forudsætning for levering, at køber er til stede til at tage imod de pågældende varer på den angivne leveringsadresse i henhold til en lagt ordre. Hvis køber ikke er til stede til at tage imod bestilte varer, vil der således ikke ske levering, og i så fald vil køber være forpligtet til at afholde leveringsomkostningerne til en ny forsendelse af de pågældende varer.

 

5. Betaling

Total Maskiner A/S tager imod online betalinger med; Visa og Master Card og Apple Pay. Total Maskiner A/S pålægger ikke købers køb nogle former for transaktions- eller kortgebyr. Hvis køber er erhvervsdrivende, er det ligeledes muligt at betale med faktura.

Hvis køber er erhvervsdrivende, vil betalingen af købers ordre trækkes fra dennes konto, når varen gøres klar til afsendelse, såfremt der betales med betalingskort. Ved fakturabetaling sendes ordren først, når betalingen er modtaget.

For forbrugere vil betalingen af ordren først blive trukket fra forbrugerens konto, når varen afsendes. 

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller
2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder. 

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder. 

Total Maskiner A/S benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger, hvilket betyder, at forbindelsen er helt sikker.

Betalingen vil i ethvert tilfælde fremgå på købers konto som Total Maskiner A/S.

 

 6. Renter ved for sen betaling ved salg til erhvervsdrivende

I tilfælde af at en køber som er erhvervsdrivende betaler med faktura, vil der ved betaling efter forfaldsdagen eller en aftalt ”sidste rettidige betalingsdag” beregnes 1,5% i renter pr. måned fra forfaldsdagen til betaling sker.

 

 7. Modregning

Køber er ikke berettiget til at modregne med eventuelle modkrav, som ikke er anerkendt af Total Maskiner A/S.

 

 8. Mangler og reklamation ved salg til en erhvervsdrivende køber

 1. Ved levering skal køber straks undersøge det leverede.

 2. Som erhvervsdrivende har du 12 måneders reklamationsret. Såfremt køber vil påberåbe sig mangler, skal køber straks, og inden at det solgte tages i brug, og senest 3 arbejdsdage efter manglen er eller burde være opdaget, give Total Maskiner A/S skriftlig meddelelse herom, samt anføre hvori manglen består. Såfremt køber har opdaget eller burde have opdaget manglen, eller køber har taget det solgte i brug, og køber ikke har reklameret forinden, kan køber ikke senere gøre manglen gældende.

 3. Efter Total Maskiner A/S’ valg vil eventuelle mangler ved det leverede blive afhjulpet ved reparation eller berigtiget ved omlevering. Køber er ikke berettiget til at ophæve handlen, så længe Total Maskiner A/S’ afhjælpnings- eller omleveringsforsøg pågår. Det er en forudsætning for afhjælpning og omlevering, at køber returnerer det solgte til Total Maskiner A/S.

 4. Købers forandring af eller indgreb i det solgte, uden Total Maskiner A/S’ forudgående skriftlige samtykke, fritager Total Maskiner A/S for enhver forpligtigelse.

 

 9. Returret ved salg til en erhvervsdrivende køber

Det solgte modtages kun retur efter forudgående skriftlig aftale. Hvis returret er aftalt, skal dette ske for købers regning til Total Maskiner A/S’ adresse, Jernaldervej 100, 8300 Odder.

 

10. Retur- og fortrydelsesret ved salg til forbrugere

Til forbrugere gives i henhold til købeloven 14 dages fortrydelsesret på varer købt på Total Maskiner A/S’ webshop. Fortrydelsesretten regnes fra den dag, hvor forbrugeren modtager sin ordre. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Hvis forbrugeren ønsker at ombytte eller sende en varer retur, bedes forbrugeren først kontakte kundeservice. Meddelelsen kan gives pr. mail på kundeservice@totalmaskiner.dk hvor forbrugeren tydeligt skal oplyse om, at denne ønsker at benytte din fortrydelsesret eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Hvis produktet er i stykker, og forbrugeren ønsker et nyt, bedes forbrugeren ligeledes kontakte kundeservice, før forbrugeren sender noget retur. Se eventuelt afsnittet om reklamation. 

Forbrugeren kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give Total Maskiner A/S tydelig meddelelse om dette.

Ved ombyt og retur står forbrugeren selv for at booke og betale fragten. Her kan forbrugeren frit vælge, hvilken distributør forbrugeren ønsker at benytte. Her bedes:

 • Ordrenummeret påsættes tydeligt på fragtsedlen. Ordrenummeret findes på den tilsendte faktura og/eller ordrebekræftelse.
 • Undgå at skrive på originalemballagen.
 • Varerne returneres i original emballage. Pakkes varen kun i originalemballagen, må der kun anvendes klar tape. Manglende original emballage kan udgøre en værdiforringelse.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: palleløftere, stablere, rengøringsmaskiner samt truck- og forlængergafler. Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 2500 kr.

Forbrugeren bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Husk derfor altid at sende varerne forsvarligt, da forbrugeren er ansvarlig for, at varerne kommer sikkert retur til Total Maskiner A/S.

Fra fortrydelsen skal ordren være sendt til Total Maskiner A/S 14 dage efter, at forbrugeren har informeret om sit brug af fortrydelsesretten.

Alle returvarer skal leveres til Total Maskiners afsenderadresse:

Jernaldervej 100

8300 Odder

Husk at gemme postkvitteringen som dokumentation for, at pakken er returneret.

Når forbrugeren har returneret varen, sender Total Maskiner A/S forbrugeren en mail med information om den videre proces. Total Maskiner A/S modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.


Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Bemærk venligst at denne proces kan tage fra 3-14 dage, hvilket bestemmes af hvor hurtigt PBS og forbrugerens pengeinstitut behandler sagen. Total Maskiner A/S kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil Total Maskiner A/S har modtaget varen retur, medmindre forbrugeren har fremlagt dokumentation for at have returneret den pågældende varer.

Forbrugeren mister sin fortrydelsesret, hvis forbrugeren bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

 

11. Reklamationsret ved salg til forbrugere

I henhold til den danske købelov gives 2 års reklamationsret på produkter til forbrugere. Reklamation bedes ske skriftligt. Reklamation gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Forbrugeren skal reklamere indenfor rimelig tid efter, at forbrugeren har opdaget en mangel ved varen. Hvis forbrugeren reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

I forbindelse med reklamation, kan Total Maskiner A/S stille krav om, at forbrugeren beskriver så detaljeret som muligt, hvad problemet med varen er.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Reklamationen gælder ikke ved fejl eller skader, der skyldes forkert betjening af produktet.

Total Maskiner A/S dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang, hvis reklamationen er berettiget. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Total Maskiner A/S modtager ikke pakker sendt på efterkrav.

Reklamationer sendes:

Total Maskiner A/S

Jernaldervej 100

8300 Odder

 

 12. Ansvarsbegrænsning og produktansvar

 1. Købers erstatningskrav over for Total Maskiner A/S kan ikke overstige fakturabeløbet for det solgte, med mindre det følger af ufravigelig dansk lovgivning.

 2. Total Maskiner A/S hæfter ikke for driftstab, avancetab eller andre indirekte tab i anledning af ordren, herunder indirekte tab, der opstår som følge af forsinkelse eller mangler ved det solgte, med mindre det følger af ufravigelig dansk lovgivning.

 3. Total Maskiner A/S’ produktansvar fraskrives i videst muligt omfang, og Total Maskiner A/S kan kun pålægges et produktansvar, hvor gældende lovgivning, herunder produktansvarsloven, tilsiger dette.

 

  13. Behandling af personoplysninger

 1. Som led i kundeforholdet behandler Total Maskiner A/S en række personoplysninger om køber med henblik på kundeadministration, herunder levering af den bestilte vare/ydelse, fakturering, markedsføring m.fl. Behandlingen sker i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning, navnlig databeskyttelsesforordningen og databeskyttelsesloven, og behandles i fuld fortrolighed og sikkerhed.
 2. Total Maskiners A/S ”Privatlivspolitik”, som indeholder nærmere oplysninger om Total Maskiners behandling af personoplysninger, herunder købers rettigheder i relation hertil, kan findes på vores hjemmeside www.totalmaskiner.dk og kan læses her: http://www.protruck.dk/firma/om-protruck/privatlivspolitik.
 3. Ved indgåelse af aftale med Total Maskiner A/S’ og vedtagelse af nærværende betingelser, erklærer køber at have læst og forstået Total Maskiner A/S’ privatlivspolitik.
 4. Total Maskiner A/S anvender tredjeparter til behandling af nogle af selskabets oplysninger blandt andet i Total Maskiner A/S’ fragthåndtering, som ikke er udviklet af Total Maskiner A/S. Total Maskiner A/S har indgået databehandleraftaler med selskabets partnere som garanti for, at tredjeparterne overholder gældende regler om beskyttelse af personoplysninger.

 

 14. Kundeservice og e-mærket

Forbrugeren kan kontakte Total Maskiner A/S på tlf.: 69 17 31 00 alle hverdage i tidsrummet 8.00 - 16.00 eller på mail kundeservice@totalmaskiner.dk. Total Maskiner A/S besvarer under normale omstændigheder mails indenfor 24 timer i hverdagen.

Totalmaskiner.dk er en e-mærket netbutik, og når forbrugeren handler på e-mærkede netbutikker, har forbrugeren altid adgang til e-handelsfondens forbruger hotline.

 

15. Forbrugeres klageadgang

Hvis du som forbruger ønsker at klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice@totalmaskiner.dk.

Hvis du har en klage, og det ikke lykkes os at finde en løsning sammen, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 • Mæglingsteamet for Forbrugerklager, via klageportal v. Nævnenes Hus. Gå til klageportal.
 • Mæglingsteamet for Forbrugerklager, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
 • For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.
 • Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageportal. Gå til EU klageportal.

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Total Maskiner A/S

Jernaldervej 100

8300 Odder

kundeservice@totalmaskiner.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret 12.06.2024