Gratis fragt på alle ordre over 5000,- kr.

Master fra El-Stablere

Om Total Maskiner

Vi lever og ånder ikke kun for maskiner men sætter også en ære i god kundeservice og kompetent vejledning. Vi har olie i blodet, og ved at selv de tungeste opgaver bliver letter ved at løfte i flok. Lær os bedre at kende her.

 • Ikon med stjerner

  Erfaring er den bedste ressource

  Årtiers brancheerfaring med nogle af de bedste maskineksperter

 • Kundeservice ikon

  God kundeservice

  Altid professionel og kompetent kundeservice

 • Ikon med kasse

  Håndplukket sortiment

  Nøje udvalgt sortiment, hvor kun det bedste er godt nok

 • Ikon med hænder

  Din online totalleverandør

  Vi gør hver dag vores bedste for, at du altid kan arbejde effektivt

Lagermedarbejder fra Total Maskiner

Mere end 40 års brancheerfaring

Hos Total Maskiner taler vi af erfaring. Vi har samlet nogle af de bedste eksperter med viden om maskiner, tilbehør og reservedele. Vores mission er at gøre maskinindkøb nemt og gennemskueligt for alle, så enhver løfteopgave kan blive let - lige meget om man som os er maskinnørder eller ej.

Maskiner er et værktøj - et brugbart værktøj - der kan effektivisere enhver drift. De skal indgå ubemærket i det daglige arbejde, hvor de ikke alene skal forbedre sikkerheden men også arbejdsglæden.

Billede af ProTruck's afdeling i Odder

Det hele startede i 2011

For mere end 10 år siden blev ProTruck stiftet med det mål om at bringe noget nyt til et konkurrencepræget maskinmarked. Dette var starten på en vækstrejse, hvor Total Maskiner er vores online version af den pakkeløsning, som ProTruck kan levere.

Præcis som Protruck står Total Maskiner for professionalisme, ekspertviden, fleksibilitet og kundepleje - begge med Michael Laursen i spidsen.